Wie is de Maurick Mol?

Eindelijk is hij er dan…. Aflevering 4 van Wie Is De Maurick Mol.

 

 

Na lang wachten staat dan eindelijk aflevering 3 ‘Stilte’ online.

Benieuwd wie er deze week afscheid heeft moeten nemen van de groep? Kijk dan nu naar aflevering 2 “Schijnbeweging”.

Kijk hier onze eerste aflevering “Afweging”

Vanaf nu vind je elke week hier een nieuwe aflevering van Wie Is De Maurick Mol! Volg ons, laat weten wie jij denkt dat de mol is en maak kans op gave prijzen. Maar pas op, niets is wat het lijkt……..

Als nieuw onderdeel van de Dalton Daily wordt er vanaf het nieuwe jaar ‘Wie is de Maurick Mol’ georganiseerd. Dit is onze eigen versie van Wie is de Mol en er zullen 14 deelnemers zijn, 7 docenten (Dirk Boleij, Koen van de Velden, Maurice Welter, Patrick Embregts, Kristel Molenkamp, Menno Deelen en Jeanne Steinhage) en 7 leerlingen (Carmen van Uden, Storm van Rijdt, Hilde Koning, Rosan Kolff, Max van de Broek, Jennifer van Loon en Audrey Kerklaan). De opdrachten vinden zowel tijdens als na school plaats, en elke week zal er 1 opdracht zijn.
Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De mol krijgt de opdracht dit te saboteren, zodat er niets verdiend wordt. Elke week valt er 1 deelnemer of misschien wel 2 deelnemers af die de test over het doen en laten van de mol het slechtst maakt. Na 12 weken blijft er 1 deelnemer over die de prijs wint, en zal de mol onthuld worden! Op deze pagina zal elke week een aflevering geplaatst worden met de opdrachten, de uitslag van de opdrachten en de test.
A689D238-D75A-4A39-A53B-F4065C1649B4