Oproepjes

Leerlingen gezocht uit 3e en 4e klas voor speciaal project Maurick 50 jaar

Over 2 jaar bestaat onze school 50 jaar. Hiervoor worden speciale activiteiten georganiseerd en er gaat een speciaal boek gemaakt worden. Meneer Vervoort is op zoek naar getalenteerde leerlingen die mee willen helpen met dit boek. Het zou gaan om stukjes schrijven en bijvoorbeeld het interviewen van oud-leerlingen. Je kunt het eventueel koppelen aan je verplichte profielwerkstuk in de bovenbouw. Lijkt het je leuk? Voor meer informatie of als je je wilt opgeven, stuur een mailtje naar info@maurickcollege.nl.

Carnaval in Dommelbaorzedurp

Hallo, mijn naam is Michael de Graaff. De carnavalsvakantie ligt weer achter ons en ik denk er met plezier aan terug. Persoonlijk hou ik veel van carnaval en mijn familie is er ook behoorlijk druk mee. Toen ik nog op de basisschool zat was ik Jeugd Adjudant van Dommelbaorzedurp en mijn vader is tegenwoordig zelfs de Burgervaojer van Dommelbaorzedurp.
Carnaval voor kinderen van de basisschool en voor volwassenen is hier prima geregeld, maar voor ons op de middelbare school is er bar weinig te doen. Dus trekken we meestal naar Den Bosch, maar dat doet mijn blauw-gele hart toch wel een beetje pijn.
Dit is een oproep aan iedereen die graag carnaval viert en met mij eens zou willen brainstormen over wat er in Vught zou moeten veranderen om carnaval voor ons wel aantrekkelijk te maken. We zouden als Maurick-afvaardiging mee kunnen doen aan de optocht, de gemeente vragen om een jongerentent op de zetten of Prins Alfredo uitdagen om een apart protocol voor jongeren te maken, zodat wij een officiële rol in het Vughtse carnaval kunnen spelen.
Als je het leuk vindt om hier met mij van gedachten te wisselen en wat initiatief te nemen, stuur me dan een e-mail of spreek me persoonlijk aan op school.

E-mail: mo.2003.michael.de@outlook.com