EHBB

Hallo brugklassers,

Jullie hebben vast veel vragen. Hoe kan ik lokaal 8 vinden? Waar kan ik het best in de pauze zitten? Geen zorgen! De EHBB helpt je.

  1. Schrijf je huiswerk en je vakken op in je daltonplanner. En probeer je huiswerk goed te plannen. Bijvoorbeeld: wo om 17.30 uur ga ik aan Aardrijkskunde werken. Ik weet dat huiswerk plannen lastig is, maar dat vond ik ook lastig in de eerste. Plannen moet je gewoon veel doen en geloof me, je zult er beter in worden als je het probeert.
  2. Als je huiswerk hebt, doe rustig aan. Je hoeft niet te stressen. Neem af en toe een korte pauze, en ga dan weer leren.
  3. Als je les afgelopen is, ga snel weg zodat je een goede pauzeplek kan vinden. Een tip van me is: ga niet ergens op de grond zitten of in een hoekje. Ik bedoel: aan een tafeltje zitten is veel fijner dan op de grond.
  4. Als je veel alleen zit in de pauze, probeer te kijken of je bij je klasgenoten kunt zitten, en anders bij iemand die je kent. Het is namelijk niet fijn om altijd alleen te zitten. En anders kun je op zoek gaan naar een andere brugklasser die alleen zit. Werkt dit ook niet? Dan kun je naar je mentor of een andere docent die je vertrouwt gaan.

Dit was het voor nu. Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben.

Tot de volgende keer,

EHBB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s