De Saboteur

Je vraagt je nu misschien af, De Saboteur? Wat is dat? Ik zou zeggen, zoek het op in het woordenboek. Maar, De Saboteur is onze vernieuwde versie van Wie Is De Mol. Dat kennen jullie toch wel? Deze keer kunnen jullie mee doen en meehelpen met De Saboteur.

Wij willen volgend jaar weer een nieuw seizoen van De Saboteur beginnen, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig! Wij zoeken nog cameramensen om de afleveringen te filmen, een presentator, en veel meer!

Weet jij iemand die goed is met camera’s, of ben jij  goed met camera’s? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Volgend schooljaar beginnen we met De Saboteur.  Je kunt contact opnemen met, daltondailymc@gmail.com of via Insta, @daltondailymc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s