Altijd zo gegaan

Gisteren was ik bij de musical “Altijd zo gegaan.” (Eigenlijk Belle en het beest) De musical was heel mooi. Het decor was mooi en de kostuums ook. De acteurs waren heel goed en hadden mooie stemmen. Ik vond de musical er echt professioneel uitzien.

De musical gaat over Belle (gespeeld door Amy de Bruijn), een jonge vrouw die op het platteland woont. Maar Belle vindt het er saai. Ze wil de wereld in. Op een dag vertrekt haar vader naar de uitvindersbeurs, maar hij komt niet terug. Belle gaat op zoek naar haar vader en komt bij het kasteel van het beest. Ze vindt haar vader, maar het beest wil hem niet laten. Maar dan besluit Belle zelf te blijven en het beest laat haar vader gaan. Belle blijft alleen achter in het kasteel…

Hoe het verdergaat? Dat kun je zien in de musical. Voor vandaag zijn er nog kaartjes te koop! Ik raad je echt aan om te gaan want de musical is echt goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s