1e klassen feest.

Het 1e klassen feest

Het 1e klassenfeest is weer geweest! De kaartverkoop was op 3,4 en 5 december. Op 7 december werd je verwacht om 19:30 tot 22:30. De bedoeling was om in nette jurken te komen of in nette pakken zoals een gala hoort te zijn. Er was leuke muziek. Het was een gave ervaring! Er waren er ook een paar die gewoon dagelijkse kleren aantrokken, dat maakt dus ook niet uit. Stijn van Dulken hebben we geïnterviewd en dit vond hij er van: hij vond het heel gezellig, hij vond heel veel liedjes leuk. De zaal mag wat groter zei hij. Demi,Esther, Lieke en Annelieke, ze vonden het: leuk, gezellig, veel met de telefoon omgaan enze hebben veel lol gehad, de tips die ze hadden zijn: het hele forum opengooien en muziek opzetten die wordt gevraagd geen tafels waar je op kunt zitten. Ze vonden het dansen en de foto’s het leukst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s