Selectie koor treedt op samen met het Brabant Koor ter ere van 75 jarige herdenking kinderstransport

Woensdag 16 mei trad het Selectiekoor onder leiding van meneer Swinkels op in de Paulus en Sint Janskerk in Vught. Het is 75 jaar geleden dat vanuit Kamp Vught de beruchte kindertransporten plaatsvonden en dit werd herdacht met een herdenkingsconcert. 
Samen met het Brabant Koor zongen het selectie koor het Requim van Gabriel Faure. Een zachtmoedig muziekstuk in het Latijn, geschreven aan het einde van de 19e eeuw. Het was een herdenkingsconcert voor havo 4 en vwo 4 en genodigden (vrijwilligers van kamp Vught, de burgemeester van Vught en de rector).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s