Uitwisseling met Detroit Country Day School Detroit

Afgelopen week waren zeven leerlingen uit Detroit, Amerika, bij ons op school op bezoek. Zeven Nederlandse leerlingen gingen afgelopen jaar al op bezoek in Detroit en nu was het hun de beurt de Amerikaanse gasten te ontvangen in Vught.

Vorig schooljaar werd een voetbaltoernooi gehouden. De beste vijftien spelers kregen van school de kans om mee te doen aan de uitwisseling. Simon, Rogé, Stijn, Julius, Ruben, Jesper en Ties waren uiteindelijk de gelukkigen.

Deze week stond er een bezoekje aan Amsterdam op het programma. Ook ging de groep naar de Efteling en omdat de uitwisseling in het teken van sport staat werd er natuurlijk ook gesport. Samen probeerden ze sporten uit zoals skateboarden, tennis en rugby. Het was een erg leuke en leerzame uitwisseling.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s