Leerlingen gezocht uit 3e en 4e klas voor speciaal project Maurick 50 jaar

Over 2 jaar bestaat onze school 50 jaar. Hiervoor worden speciale activiteiten georganiseerd en er gaat een speciaal boek gemaakt worden. Meneer Vervoort is op zoek naar getalenteerde leerlingen die mee willen helpen met dit boek. Het zou gaan om stukjes schrijven en bijvoorbeeld het interviewen van oud-leerlingen. Je kunt het eventueel koppelen aan je verplichte profielwerkstuk in de bovenbouw. Lijkt het je leuk? Voor meer informatie of als je je wilt opgeven, stuur een mailtje naar info@maurickcollege.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s