ABBA en Hazes op Eindexamenconcert

Al lijken de eindexamens nog ver weg, toch sloten de vier eindexamenleerlingen hun praktijk vak muziek vorige week al af. Brettney Brekelmans (H5C), Fay Jansen (H5A), Laura van Bussel (V6A) en Kees van Schijndel (V6A) gaven vrijdagmiddag 12 januari een spetterend concert in het Forum.

Deze diashow vereist JavaScript.

De vier leerlingen gaven een concert voor ouders, vrienden, bekenden en docenten om te laten zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd bij muziek. Iedere leerling trad op met drie individuele stukken en gezamenlijk waren er nog eens zeven uitvoeringen. Het muzikale niveau lag hoog en er was een grote diversiteit. Zo waren er nummers van Marco Borsato en Roxeanne Hazes, maar er was ook ABBA, klassieke muziek en zelfgeschreven nummers. Brettney, Fay, Laura en Kees kunnen terug kijken op een mooie muzikale afsluiting van hun tijd hier op het Maurick.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s