Gevonden voorwerp van de maand; peutervestje

Hier op school vinden we de raarste dingen. Broodtrommels, sleutels en gymtassen, maar ook spullen die je niet meteen op een middelbare school zou verwachten. Iedere maand vind je hier een greep uit de vreemdste gevonden voorwerpen!

PEUTERVESTJE 

Het nieuwe voorwerp van de maand hebben we weer gevonden. Dit kschoolkranteer iets schattigs: een peutervestje. Wij zijn heel benieuwd van wie dit is, wij passen er in ieder geval niet in.

Zou het zijn dat iemand dit vol trots naar school droeg niet wetende dat het voor peuters is, vervolgens uitgelachen werd en het toen maar ergens heeft gedumpt. Of zou het zijn dat iemand het aandroeg maar niet meer uitkreeg en daarna kapot had gescheurd? Wie heeft het antwoord?

 

SLAAPZAK

Deze week trappen we af! En wat hebben we gevonden? Een slaapzak.

Onze fantasie sloeg meteen op hol bij het Slaapzakzien van dit voorwerp. Zijn er leerlingen die hier overnachten, of misschien leraren die school echt niet kunnen missen in de vakantie?

We zijn op zoek naar het verhaal achter deze slaapzak. Heb je iets gezien wat verdacht is of weet je van wie dit gevonden voorwerp is? Laat het ons weten!

One comment

  • Besteed op geheel jullie eigen wijze aub regelmatig aandacht aan de gevonden voorwerpen vitrine in de hal. Er wordt helaas niet voldoende opgehaald. Ik heb ook nog verhalen daarover. Je maakt wat mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s