Maurick College 2 derde bij IJzeren Man Zwemrace

Met een watertemperatuur van 18 °C een openwaterwedstrijd zwemmen en dan ook nog derde worden?! Acht kanjers van onze school deden mee aan de IJzeren Man Zwemrace namens de school!

Zondag 10 september vond in de IJzeren Man in Vught de jaarlijkse zwemrace plaats. Dit is een landelijke wedstrijd georganiseerd door VZ&PV de Dommelbaarzen uit Vught. Zwemmers vanuit het hele land komen tegen elkaar zwemmen op afstanden van 250 m tot 5 km.

Naast individuele wedstrijden was er ook een bedrijven- en scholenestafette. Verschillende bedrijven en 2 teams van het Maurick College namen het op tegen elkaar op de 4×250 m.
Team 1 bestond uit Anne van Zandbeek (BR2C), Devin Servais (H4B), Anne Theunissen (BR2E) en Pieter Wisse (BR2G). Helaas werden zij gediskwalificeerd, omdat een van de zwemmers vanwege de kou uit de race stapte. Toch goed gedaan!
Team 2 bestond uit Stijn Stam (BR2C), Teye Chan (BR1D), Jolijn Wolters (BR2E) en meneer Vader. Zij zijn derde geworden! Een superresultaat, dus we zijn trots op jullie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s